Kunstenaars

Fiona Zondervan

Kwetsbaar

Steeds meer ben ik mij bewust van de kwetsbaarheid van vele soorten dieren. Door dieren een gezicht te geven hoop ik een bijdrage te leveren aan de de bewustwording daarvan. In verschillende materialen op uiteenlopende wijze geef ik daar vorm aan.

Geer Steyn

Penning

Mijn bijdrage zal bestaan uit een aantal jaarpenningen met het dier als onderwerp.
“Een penning is klein in het aantal centimeters, maar groot in het gebaar en onderscheidt zich niet principieel van mijn andere drie dimensionale werk.

Ina Fekken

Genuine digital parasite

Wat is een parasiet.

Één van de vele definities luidt: een organisme dat in of op een ander organisme leeft en er voedingsstoffen aan onttrekt zonder zijn waard daarvoor iets terug te geven.

Saskia Pfaeltzer

Het leven versieren

Met haar scherpe observaties kan ze schijnbaar moeiteloos alles uit beelden wat voor haar ogen verschijnt. In uiteenlopende materialen zoals, klei, brons, steen, karton en papier

Marlies ter Stege

Kleurrijke natuur

Kunst, natuur en lekker eten zijn erg belangrijk voor mij. Mijn creativiteit kan ik het beste kwijt in mozaïek met veel kleur.
Dieren, insecten, tropische vogels ….

Petra Tolboom

Huid van de aarde

De afwisseling van het creatieve bedenken, het zoeken, afwegen en kijken en het ambachtelijke aspect van etsen; schuren, ontvetten, bijten en krassen…..

Top