Kunstenaars

Fiona Zondervan

Kwetsbaar

Steeds meer ben ik mij bewust van de kwetsbaarheid van vele soorten dieren. Door dieren een gezicht te geven hoop ik een bijdrage te leveren aan de de bewustwording daarvan. In verschillende materialen op uiteenlopende wijze geef ik daar vorm aan.

Theo de Feyter

Dieren spelen in het werk van Theo de Feyter geen hoofdrol, toch zijn ze aanwezig. Zo zijn ze op humoristische wijze onderdeel van schilderingen en stillevens die ontstaan in het atelier. De Stilleven serie ‘Jan Steenzolder’, in houtskool, pastel en/of gouache is hier een goed voorbeeld van.

Bethany de Forest

Kunstmatige biotoop

Vlinders en kikkers bewonen een kunstmatige biotoop die ze door middel van de meest uiteenlopende materialen creëert. Zo kan de omgeving bestaan uit stukken rode kool, knikkers of paksoi. ​

Harry de Dood

Ik maak vooral honden.
Honden zijn vrij uniek in de zin dat er geen andere diersoort is met zo’n grote variëteit in vorm binnen de soort. De wensen van hondenbezitters en de bereidheid van fokkers om deze te vervullen lijken geen grenzen te kennen. Hierdoor vormen ze een grote inspiratiebron voor mijn werk.

Saskia Pfaeltzer

Het leven versieren

Met haar scherpe observaties kan ze schijnbaar moeiteloos alles uit beelden wat voor haar ogen verschijnt. In uiteenlopende materialen zoals, klei, brons, steen, karton en papier

Marlies ter Stege

Kleurrijke natuur

Kunst, natuur en lekker eten zijn erg belangrijk voor mij. Mijn creativiteit kan ik het beste kwijt in mozaïek met veel kleur.
Dieren, insecten, tropische vogels ….

Top