Verloting Dierbaardier op Reis oktober 2021

De verloting is geweest.

De winnende loten zijn op 3 oktober 2021, 16.30u getrokken door Minke Reitsma (Rechten student) zie foto’s.
De winnaars Judith, Carry, Nicolien en Helma hebben bericht gehad en nemen binnenkort hun kunstwerk in ontvangst.
Er is op deze manier € 225,- opgehaald voor de Fugelhelling.


Maak kans op een uniek kunstwerk, koop een lot

Iedere kunstenaar heeft speciaal voor de verloting een kunstwerk beschikbaar gesteld.
In de Kans-op-Kunst-loterij kunt u een kunstwerk naar keuze winnen.
De loten zijn voor € 5 te koop. Het is mogelijk om meerdere loten te kopen en van verschillende kunstenaars loten te kopen.
De helft van de opbrengst van de loten gaat naar een dierbaar doel. Na afloop van de expositie worden de winnaars bekend gemaakt en ontvangen zij hierover zo spoedig mogelijk bericht.

De verloting van oktober 2021 was voor Wildopvang Noord-Nederland “De Fugelhelling” in Ureterp. “Wat een prachtig initiatief✨Namens het beheer van de Fugelhelling en alle dieren BEDANKT!”

De verloting van november 2020 was voor “De Vlinderstichting“. De Vlinderstichting helpt vlinders te beschermen door het verzamelen, en delen, van kennis. Help ook mee met creëren van het ‘vlindereffect’.

De kunstwerken voor de verloting van oktober 2021, de verloting is gesloten.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Vul onderstaand formulier in met naam, mail en telefoon gegevens. Kies één of meerdere kunstwerken uit plus de hoeveelheid loten. Na het versturen van de inschrijving ontvangt u een betalingsverzoek per mail. Dit komt niet direct. Maar zo spoedig mogelijk. Als de betaling bij ons binnen is is de keuze definitief en doet u mee aan de loterij. Alleen de winnaars krijgen bericht. Uiterste betalingsmogelijkheid 3 oktober vóór 16u.

Top